Roller ve Yönlendirmeler

Yetkilendirme Yönetimi

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sisteminde rol ve yetkilendirme ayarlarınızı dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Görev tanımlamaları, gizlilikler, erişim yetkileri, rol belirlemeler, avukat, katip, sekreter ve diğer belirleyeceğiniz roller dahilinde her rol için ayrı erişim izinleri sağlayabilirsiniz.

Ayrıca personele özel rol yetkilendirmesi veya davaya özel personel yetkilendirmesi sayesinde erişim gizliliğini en üst seviyede tutabilirsiniz.

Örneğin bir davanın içeriğinin sekreter tarafından görünmesini ya da belirli çalışanlarınızca görünmesini istemiyor olabilirsiniz, Tek bir tık ile bu erişim gizliliğini sağlayabilirsiniz.

Her hangi bir dava, müvekkil, dosya, görev ve diğer her şey için yetkilendirmeler mevcuttur. Böylelikle tam kontrole sahip olur ofisinizi daha etkin kontrol edebilirsiniz.

Ofis İçi Yetkilendirme

Smart Law Dava Roller ve Yetkilendirmeler Yönetim Sistemi ile oluşturduğunuz herhangi bir dava, takibi yapılan dosya, muhasebesel anlamda yapılan işlerin dağılımı ve ofis içi-dışı görev dağılımları gibi konularda çalışanlarınıza rol ataması sayesinde yetki sınırlaması yaparak ulaşmasını istediğiniz veya ulaşmaması gereken birimleri belirleyebilirsiniz.

Üstelik tablet, akıllı telefon, laptop ve diğer tüm cihazlardan rahatlıkla giriş sağlayarak bu yetkilendirmeleri düzenleyebilir, takip edebilir ve rapor talebinde bulunabilirsiniz.

Hukuk Otomasyon Sistemi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının dava ve dosya yönetimi konularında renklendirmeler ve filtreler sayesinde karmaşa ve yoğunluktan uzak gerekli tüm araçlarla, işlemlerini kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Tanıtım Videosunu İzleyiniz

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr