Renklerle Algı Yönetimi

Daha Kolay ve Daha Anlaşılır Olmak

Smart Law arayüz tasarımı, işlem yapılan hukuk alanına göre 5 farklı renkte kurgulandığı için çalıştığınız işlemlerde konsantrasyonunuzun dağılmasını engeller.

Bir çok hukuk otomasyon yazılımı ya da hukuk bürosu yönetim sisteminde tek düze kullanılan arayüz nedeniyle oldukça zorluklar ve karmaşık düzenler dikkat çekmektedir. Smart Law tamamen görsel algı seçiciliği ve de okunulabilirlik ilkelerine esasen tasarlanmış kullanılan yazı fontları hukuk alanları için belirlenmiş renkler dahi özenle seçilmiştir.

Renkler belli bir algı yaratmak için kullanılır. Bir anlam ve bir çağrışımı sembolize etmek için, dikkat çekmek, akılda kalmak gibi farkındalıkları mevcuttur, hukuk sistemi de kendi içerisinde resmen adı konmasa da renk ayrımı ile kendini ifade ettiği alanlara ayrılmıştır.

Renklere Göre Hukuk Alanları

Smart Law Yönetim Paneli 5 ana kısımdan oluşur. Genel, İcra, Hukuk, Ceza ve İdare. Seçim yaptığınız hangi hukuk alanıysa o alana göre değişen arayüze sahip olan Smart Law yönetim panelinizde her şeyi daha kolay bulmanız ve her şeye daha kolay ulaşabilmeniz için renklendirme sistemi devreye girer.

Örneğin bir ceza davasında olduğunuzu sadece arayüzün renginin kırmızı olması sayesinde anlayabilirsiniz.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının dava ve dosya yönetimi konularında renklendirmeler ve filtreler sayesinde karmaşa ve yoğunluktan uzak gerekli tüm araçlarla, işlemlerini kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr