Müvekkil Yönetimi

Daha Kurumsal Müvekkil Yönetimi

Gerek şahıs ve özel kurum gerekse kamu kurumu olmak üzere müvekkillerinizin bütün bilgilerine tek tıkla kolayca ulaşabilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile müvekkillerinizin tüm bilgilerine tek bir tık ile her yerden ve her cihazdan ulaşmanın tadını çıkarın.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile müvekkillerinizin davaları, vekaletname, yetki belgesi, imza sirküleri ve diğer belgeleri, adres, telefon ve e-posta gibi iletişim bilgileri, müvekkilinize özel notlar, SMS ve E-posta gönderimleri, Dava ve Duruşma akıbetini bildirme, Müvekkilinizin yetkilileri (Özel veya Kamu Kurumları için özellikle), müvekkil yetkililerinin ilgili belge ve de iletişim bilgileri ve diğer bir çok şeye tek bir tık ile Smart Law parmağınızın ucuna getiriyor.

Toplu SMS ve E-posta ile müvekkillerinize dilediğiniz an iletiler gönderebilir, dava ya da duruşmalar hakkında bilgilendirebilir, müvekkillerinize ait vekaletname ya da diğer evraklarının dolum süreleri ile ilgili hatırlatıcı bildirimler alarak olası olumsuz durumların önüne geçebilirsiniz.

Müvekkil Bilgilerine Her Yerden Ulaşın

Müvekkiliniz ile ilgili tüm davaları tek bir tıkla görüntüleyebilir, filtreleyebilirsiniz. Müvekkilinize ait önemli uyarı notları düşebilir, bunu bütün ekibinizin de görmesini sağlayabilirsiniz.

Üstelik bunların hepsini tek bir tık ile gerçekleştirmenizi sağlayan kolay ve kullanışlı tamamen siz, avukatlar ve hukuk bürosu çalışanları için tasarlanmış panelinizle dilediğiniz cihazdan yapabilirsiniz.

Diğer hukuk bürolarıyla aranızdaki farkın ne olduğunu en iyi Smart Law size yansıtır. Daha kullanışlı ve efektif bir Müvekkil takip yönetimine hemen sahip olmak elinizde.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Müvekkil Takip Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının müvekkil yönetimi konularında davaya ait mahkeme bilgileri, üst mahkeme bilgileri, duruşma durum takibi ve inceleme, dosyanın geçirdiği tüm aşamalar ve dosya ile alakalı alınmış ilgili notlar, karşı taraf/taraflar adres, iletişim ve diğer bilgileri, takip sebepleri, arşivlenmiş ve taranmış tüm evraklara anında ulaşım, varsa yatırılan teminatlar, dosyaya istinaden yapılmış tüm masraflar kısacası bir hukuk bürosunun müvekkil takibine ait gereksinim duyduğu her şeyi kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Tanıtım Videosunu İzleyiniz

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr