Mesajlaşma Servisi

Mesaj ve Haberleşme

İsterseniz ofis içi sistemi kullanan personelleriniz ile isterseniz müvekkilleriniz ile anlık olarak mesajlaşabilir, mesajlaşma geçmişini görüntüleyebilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile hukuk büronuzda gerek ekibiniz ile gerekse müvekkilleriniz de hızlı ve de kolay bir şekilde iletişime geçebilir, anlık olarak mesajlaşabilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile bünyenizde çalışan avukatlar, katip ve diğer görevli kişilerle anlık olarak mesajlaşabilirsiniz.

Üstelik bu mesajlara tıklanabilir, ilintilenmiş ve mesajdaki iletişimi kolaylaştıran dosyalar, dava, müvekkiller ekleyebilir, mesajlarda bahsedilen konuyu belirleyebilir.

Bu konulara göre mesajlarınızda hızlı ve gelişmiş filtreleme ve arama gerçekleştirebilir, birden fazla kişiye mesaj gönderebilir, gönderdiğiniz mesajların okunup okunmadığını görebilirsiniz.

Artık İş Gücü Kaybı Yok

Smart Law Hatırlatma ve Not Sistemi ile oluşturduğunuz herhangi bir hatırlatma veya not için yapılacaklar listesi oluşturup bir hatırlatıcı yazmanız yeterli. Bir kez not oluşturduktan sonra, her zaman, gittiğiniz her yerde ona erişebilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz zaman çizelgesine göre ekranın sağ alt köşesinde size notlarınızı dikkat çekecek bir şekilde hatırlatmaktadır. Böylelikle programınızdan geri kalmayacaksınız.

Oluşturduğunuz not veya hatırlatmalarınıza yine bulut sistem sayesinde İnternet ortamında tablet, akıllı telefon, laptop ve diğer tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Hatırlatma ve notlarınızı ekip arkadaşlarınızı sistem aracılığı ile bilgilendirmek için de kullanabilirsiniz.

Hukuk Otomasyonu Ajanda

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi Hatırlatma ve Not Sistemi sayesinde, dava tarihleri, müvekkil randevuları, yapılacak işler, evrak takibi ve diğer alanlarda kullanılmak üzere hukuk bürosu çalışanlarının dava ve dosya yönetimi konularında kolaylık sağlaması amacıyla kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr