Kolay Veri Yönetimi

Dava ve Dosyalarınızı Daha Kolay Yönetin

Müvekkillerinize ait duruşma bilgileri, iletişim bilgileri, vekalet bilgileri, dava evrakları ve dava kapağı gibi her türlü bilgiye tek tıkla kolayca ulaşabilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile tüm davalarınızı dünyanın her yerinden kolayca takip edin ve yönetin. Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi davalarınızdaki müvekkilleriniz, dava duruşma bilgileri, keşif bilgileri, davanın sonucu, dava kapağı, davada görevli çalışanlarınız, davada kullanılan evraklar, vekaletler ve diğer ekleri ekleyerek dava ile ilgili detaylı bilgilere tek bir tık ile ulaşabilmenize olanak tanır.

Hızlı bir şekilde dava oluşturabilir, oluşturduğunuz davaya var olan müvekkillerinizden ekleyebilir ya da yeni müvekkil oluşturarak davanıza ekleyebilirsiniz.

Davada gerçekleşen itiraz veya yürütmeyi durdurma gibi kararlar sonrasında bu kararların girişini yapabilir gerekli itiraz süresi belirleyebilirsiniz. Programda tanımlı evrak şablonları sayesinde itirazlar, dilekçe, talep, ihtarname gibi evrakları kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Hukuk Otomasyonuna Her Yerden Anında Ulaşın

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile oluşturduğunuz herhangi bir davanın alt davasını yani alt dosyasını oluşturabilir; bu hiyerarşiyi ekrandan çok kolay bir şekilde görüntüleyebilir ve de renklendirilmiş (yeşil, mavi, kırmızı, kahverengi) hukuk alanı türüne göre seçebilir, otomatik olarak atanan ve çok kolay bir algoritmaya sahip seri numaralar sayesinde de dilediğiniz davaya anında ulaşabilirsiniz.

Oluşturduğunuz davalara dünyanın her yerinden tek bir tık ile ulaşabilirsiniz. Üstelik tablet, akıllı telefon, laptop ve diğer tüm cihazlardan rahatlıkla giriş sağlayabilirsiniz.

Dava dokümanlarınızı yönetebilir, Müvekkillerinizi dava ile ilgili SMS ya da E-posta aracılığı ile bilgilendirebilir, dava ile ilgili çalışanlarınızdan herhangi birisi ya da birden fazlasına görev verebilir, mesajlaşabilir, dava duruşmalarını takip edebilir ve de bildirimler aracılığı ile hatırlatmaları görebilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile fiziki dava dosyanıza ulaşmanıza gerek kalmadan online ortamdan dava ile ilgili evraklara, müvekkil bilgilerine, vekaletname bilgilerine anında ulaşın.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının dava ve dosya yönetimi konularında renklendirmeler ve filtreler sayesinde karmaşa ve yoğunluktan uzak gerekli tüm araçlarla, işlemlerini kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Tanıtım Videosunu İzleyiniz

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr