Kolay Arayüz Tasarımı

Daha Kolay Algılanabilir Arayüzle Her Şey Artık Çok Daha Basit

Minimalist tasarım anlayışı ile kurgulanmış Smart Law menülerinde mobil, tablet ve bilgisayar platformlarından aradığınız herşeye kolayca ulaşabilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi sizler için tasarladığı; renklendirilmiş hukuk dallarının olduğu ve bu hukuk alanlarını seçiminize göre renklenerek değişen sayfalar dolayısı ile asla kaybolmamanızı, daha kolay algılamanızı sağlayan arayüze sahiptir.

Bir çok hukuk otomasyon yazılımı ya da hukuk bürosu yönetim sisteminde tek düze kullanılan arayüz nedeniyle zorluk çekmeye son! Çünkü Smart Law tamamen görsel algı seçiciliği ve de okunulabilirlik ilkelerine esasen tasarlanmış, kullanılan yazı fontları dahi özenle seçilmiştir.

Renklendirilmiş hukuk dalları sizlere hangi hukuk alanında olduğunuzu gösterir. Bu bağlamda İcra yeşil tonlarında, Hukuk mavi tonlarında, Ceza kırmızı tonlarında ve İdare kahverengi tonlarında bir arayüze sahiptir. Ekranda gördüğünüz dava bir icra dosyası ise her şey yeşil tonlarına döner ve siz hepsinin öncesinde onun bir icra dosyası olduğunu bilirsiniz. Ya da aynı şekilde kırmızıysa ceza davası ile ilgili bir sayfanın içinde olduğunuzu görürsünüz.

Hukuk Otomasyonuyla Ofisiniz Her Yerde

Paneliniz 5 ana kısımdan oluşur. Genel, İcra, Hukuk, Ceza ve İdare. Seçim yaptığınız hangi hukuk alanıysa o alana göre değişen arayüze sahip olan Smart Law yönetim panelinizde her şeyi daha kolay bulmanız ve her şeye daha kolay ulaşabilmeniz için renklendirme sistemi devreye girer.

Örneğin bir ceza davasında olduğunuzu sadece arayüzün renginin kırmızı olması sayesinde anlayabilirsiniz. Smart Law gereksiz kalabalığın önlenmesi ve de hiyerarşik olarak davaların listelenişinden tutun da gelen bildirimlerin hangi hukuk alanıyla ilgili olduğuna, hangi dava dosyasına baktığınıza, hangi duruşmalar hangi davaya ait, alt seviyelerin gösterim şekilleri iç içe dava gösterimleri ve de diğer gösterimler, görevleriniz, hatırlatmalarınız ve diğer her şey renklerle kolay bir şekilde anlaşılmak üzere tasarlanmıştır.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının da kendilerine ait uzun ve yorucu işlemlerini, kolaylaştırılmış halde yönetmeleri için gerekli tüm araçları, çabuk anlaşılabilir kolay bir arayüz ile sunmaktadır.

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr