Her Yerden Erişim

Ofisinizi Yönetmek Çok Daha Kolay

Smart Law web tabanlı çalışmasından dolayı internet olan her yerden hesabınıza kolayca erişim sağlayabilir ve bütün verilerinizde istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemine dünyanın her yerinden herhangi cihazdan girebilirsiniz. Hukuk büronuzu gittiğiniz her yerde yanınızda götürün.

İsterseniz cep telefonunuzdan isterseniz tabletinizden ya da notebook’unuzdan Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemine girebilir ofisinizi kontrol edebilir ve de yönetebilirsiniz.

Ofisinize Anında Ulaşın

Dünyanın neresinde olursanız olun; bulut sistemiyle çalışan Smart Law’da dava dosyalarınız, müvekkilleriniz, evraklarınız ve tüm ofisiniz parmaklarınızın ucuna geliyor.

Responsive web teknolojisi ile tasarlanan ve de akıllı telefon, tablet ve diğer tüm akıllı cihazlara uyum sağlayarak içeriği karşınıza getiren Smart Law sayesinde hızlı ve de güvenli bir şekilde ofisinizin hakimiyetini avuçlarınızın içine alın.

Hukuk Bürosu Otomasyonu

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla Kolay Arayüz Tasarımı, Dava ve Dosya Yönetimi, Görev Yönetimi, Muhasebe Yönetimi, Müvekkil Yönetimi, Duruşma Keşif İnceleme, Roller ve Yönlendirmeler, Doküman Yönetimi, Hatırlatma ve Not Yönetimi, Mesaj ve Haberleşme Yönetimi, Renk Algı Yönetimi, Her Yerden Erişim hakkı gibi üstün ve dikkat çekici özellikleriyle hukuk bürosu çalışanlarının dava ve dosya yönetimi konularında renklendirmeler ve filtreler sayesinde karmaşa ve yoğunluktan uzak gerekli tüm araçlarla, işlemlerini kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr