Görev Yönetimi

Görev Yönetimi

Smart Law Sistemini kullanan personelleriniz arasında her türlü görevlendirmeleri organize edebilir ve personellerinizden gelen geri dönüşleri puanlayarak değerlendirebilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile organize olmanın da ötesini yaşayın. Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile tüm davalarınızı, duruşmalarınızı organize edin, davalarınıza görevli personeller atayın, kurum içi görevlendirme, mesleki görevlendirme ya da mesleki olmayan ofis içi gelir - giderler için bile görev tanımlayabilirsiniz.

Akıllı Hatırlatıcılar sayesinde; paneliniz üzerinden, SMS ya da E-posta ile bildirimler alın; kurum içi ya da kurum dışı organize olun.

Davada, duruşmada görevli personellerinizi, hangi hukuk alanında isterseniz ona göre görevlendirebilir, görevleri başlangıç ve bitiş tarihi ile sınırlandırabilir, yapılan ya da yapılmayan görevlere göre personelinizi puanlandırabilir, bir göreve birden fazla personel atayabilirsiniz. Böylelikle Hukuk Büronuzdaki organizasyona daha hakim olur her şeyi tek bir tıkla halledebilirsiniz.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının davalar, dosyalar ve diğer işlerin yönetimi konularında iş paylaşımı ve görev ataması yapabilir.

Hangi çalışanın hangi görev veya işle ilişkilendirildiğini tespit edebilir ve personellerinizin işine daha da konsantre olmasını sağlayabilirsiniz.

Tanıtım Videosunu İzleyiniz

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr