Evrak Yönetimi

Kolay ve Efektif Doküman Yönetimi

Smart Law hesabınınzda yer alan bütün evraklarınıza bulut sistemi üzerinden herhangi bir platforma bağlı kalmadan internetin olduğu her yerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile hukuk büronuzdaki evrak ve dosya masrafınızdan kurtulun. Gelişmiş Doküman Yönetimi sayesinde hangi evrak neredeydi, hangi dosya hangi dosyanın içindeydi gibi vakit kaybına yol açan teferruatlara son!

Bulut sistemi sayesinde İnternet üzerinde depolanan ve tarayıcı vasıtasıyla sisteme yüklediğiniz evraklarınıza dünyanın neresinde olursanız olun erişebilirsiniz.

Mahkemelere artık dosyalarla değil, akıllı telefonlarınız ve de tabletlerinizle giderek kalabalık ve karmaşıklığa son verin.

Dava dosya isimlendirme algoritması ile hangi dosya hangi raftaydı, müvekkilimin şu dosyası neredeydi gibi sorunlara kesin ve en hızlı çözüm olarak Smart Law sizler için evrak yönetim sistemini sunuyor.

Smart Law Hukuk Otomasyonu, Doküman Yönetim Sistemi ile Herhangi bir dava içindeki dosyalara o davanın detaylarına giderek ulaşabilir ya da müvekkilinizin evraklarına direk olarak müvekkillerinizin kapak sayfaları üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bulut Doküman Yönetimi ile Tanışın

Smart Law akıllı renklendirme sistemi ile de hiçbir dava dosyanız karışmaz ve de kolaylıkla dosyaları birbirinden ayırt edebilmenize olanak sağlar.

Dilediğiniz evrağa anında ulaşın, mesaj gönderiminde evrak ilintileyin ya da görevlere evrak ilintileyin fark etmez. Hızlı arama ve filtrelemeler sayesinde direkt olarak aradığınız her ne olursa olsun anında önünüze getiren bu sistem ile ofis içi gereksiz kalabalık ve de gereksiz vakit kayıplarının önüne geçin. Ekrandan çok kolay bir şekilde görüntüleyebilir ve de renklendirilmiş (yeşil, mavi, kırmızı, kahverengi) hukuk alanı türüne göre seçebilir, otomatik olarak atanan ve çok kolay bir algoritmaya sahip seri numaralar sayesinde de dilediğiniz davaya anında ulaşabilirsiniz.

Oluşturduğunuz dokümanlarınıza dünyanın her yerinden tek bir tık ile ulaşabilirsiniz. Üstelik tablet, akıllı telefon, laptop ve diğer tüm cihazlardan rahatlıkla giriş sağlayabilirsiniz.

Dava dokümanlarınızı yönetebilir, müvekkillerinizi dava ile ilgili SMS ya da E-posta aracılığı ile bilgilendirebilir, dava ile ilgili çalışanlarınızdan herhangi birisi ya da birden fazlasına görev verebilir, mesajlaşabilir, dava duruşmalarını takip edebilir ve de bildirimler aracılığı ile hatırlatmaları görebilirsiniz.

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile fiziki dava dosyanıza ulaşmanıza gerek kalmadan online ortamdan dava ile ilgili evraklara, müvekkil bilgilerine, vekaletnamelere ulaşabilirsiniz.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi, Doküman Takibi Sistemi sayesinde daha önceden belirlenmiş olan doküman türlerinin bilirkişi raporu, duruşma tutanağı gibi sisteme eklendiğinde, yine belirlenmiş olan kullanıcıların ilgili dokümanlara anında ulaşmasını ve birbirleri arasında paylaşımlarının yapılmasını sağlayabilirsiniz. Üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının dava ve dosya yönetimi konularında renklendirmeler ve filtreler sayesinde karmaşa ve yoğunluktan uzak gerekli tüm araçlarla, işlemlerini kolay ve hızlı yapabilme imkanı sunmaktadır.

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr