Duruşma Keşif ve Müzekkere Yönetimi

Duruşma Keşif ve İnceleme Yönetimi

Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi ile artık davalarınızın duruşma, keşif ve incelemelerinizi kolayca takip edebilir ve yönetebilirsiniz. Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi sizlere oluşturduğunuz davalarınıza; duruşmalar, keşifler ve incelemeler ekleyerek bunların akıbetleri, mahkeme salonları seçimi, duruşmada gerekli evrakların seçimi ve yüklenmesi, duruşmanın durumu, ekibinizdeki avukat ya da diğer çalışanlarınızın görevlendirilmesi, duruşmada alınan karar, ya da duruşma kararını belirten evrakların yüklenmesi gibi özellikler sunar.

Oluşturduğunuz davalarınızdan direk olarak duruşmalarınızın tümünü görebilir ya da ayrı olarak tüm duruşmalarınızı sıralayabilirsiniz.

Üstelik bunların tümünü tek bir tık ile gerçekleştirebileceğiniz kolay kullanılan arayüz tasarımı ile Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi sizler için kolaylık sağlıyor.

Hukuk Otomasyonuyla Duruşma Bilgilerine Hemen Ulaşın

Smart Law Hukuk Otomasyonu sayesinde duruşma keşif ve inceleme Yönetim Sistemi ile oluşturduğunuz herhangi bir davanın tüm raporlarına dünyanın her yerinden tek bir tık ile ulaşabilir, anında ekleme yapabilir ve düzeltmeler yapabilirsiniz. Üstelik tablet, akıllı telefon, laptop ve diğer tüm cihazlardan rahatlıkla giriş sağlayabilirsiniz.

Smart Law ile fiziki dosyanıza ulaşmanıza gerek kalmadan online ortamdan dava ile ilgili evraklara, müvekkil bilgilerine hemen ulaşın.

Hukuk Otomasyon Yönetimi

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemi Duruşmalarınızın Keşif ve İnceleme raporlarına üst seviyede güvenlik ve kontrol imkanı sağlayan UYAP Uyumlu entegrasyonuyla hukuk bürosu çalışanlarının kullanımına sunmaktadır.

Dava ve Dosya Yönetimi konularında renklendirmeler ve filtreler sayesinde karmaşa ve yoğunluktan uzak gerekli tüm araçlarla, anında evrak ekleme, düzeltme yapabilme imkanı sunarak işlemlerinizi kolay ve hızlı yapabilmenizi sağlar.

Tanıtım Videosunu İzleyiniz

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr