Smart Law Hakkında Sıkça Sorulanlar

Otomasyon Sistemini Kullanmak için Demo Talebi Nereden Yapılır ?

Smart Law Hukuk Anasayfasında yer alan giriş yap alanına tıklanır. Açılan alanda demo talebi butonuna basılır. Ekrana gelen sayfadaki bilgi girişleri yapıldıktan sonra en kısa sürede destek ekibimiz sizler ile iletişime geçerek demo paketinizi tarafınıza tanımlamış olacaktır.

Smart Law Hukuk Otomasyonuna Nasıl Giriş Yapılır ?

Smart Law Hukuk Otomasyonu sayfasında Giriş Yap kısmına tıklanılır. Açılan sayfada Ofis Kodu, Kullanıcı Adı ve Parola alanları doldurulduktan sonra Giriş Yap butonuna basılarak hukuk bürosunun otomasyon sistemine giriş yapılmış olunur.

Ofis Kodu Nedir ?

Hukuk Bürolarına özel olarak tanımlanan bir koddur. Otomasyon programına girişte girilmesi zorunludur.

Ofis Kodunu Unuttum Nasıl Öğrenebilirim ?

Destek ekibimiz ile iletişime geçerek Hukuk Büronuzun ofis kodunu öğrenebilirsiniz.

Kullanıcı Adını ve Şifremi Bilmiyorum Nereden Alabilirim ?

Smart Law Hukuk Otomasyon Sistemini satın aldığınız zaman destek ekibimiz tarafından müşterilerimize verilen dosya içerisindeki sistem erişim bilgileri arasında yer almaktadır.

Şifremi Unuttum Ne Yapmam Gerekir ?

Programa giriş sayfasında yer alan şifremi unuttum butonuna basılır. Karşınıza gelen şifre yenileme ekranına kullanıcı adını yazarak gönder butonuna basılır. Sisteme tanımladığınız mail adresinize şifre yenileme mailindeki ilgili linke tıklayarak yeniden şifre oluşturabilirsiniz.

Profil Resmi Eklemek İstiyorum Nereden Yükleyebilirim ?

Sisteme giriş yaptıktan sonra Profil resmi alanı üzerine tıklayınız. Ekrana gelen profil düzenlen sayfasından şifrenizi değiştirebilirsiniz. Değişiklikleri aktif hale getirmek için Kaydet butonuna basılır.

Şifremi Değiştirmek İstiyorum Değiştirebilir Miyim ?

Sisteme giriş yaptıktan sonra Profil resmi alanı üzerine tıklayınız. Ekrana gelen profil düzenlen sayfasından şifrenizi değiştirebilirsiniz. Değişiklikleri aktif hale getirmek için Kaydet butonuna basılır.

İki Aşamalı Güvenlik Nedir ?

Kullanıcı adı sistem tarafından belli bir algoritmaya göre belirlenir. Bu yüzden kullanıcı adını değiştiremezsiniz.

İki Aşamalı Güvenliği Nereden Aktif Hale Getirebilirim ?

İki aşamalı kimlik doğrulama sistemi sayesinde hesabınızı geleneksel kimlik doğrulama sırasında güvenlik ihlallerini önleyerekdosyalarınızın daha güvenli bir biçimde korunmasını sağlayan üst düzey güvenlikli bir yazılımıdır.