Hukuk Otomasyonu

Smart Law İle Hukuk Büronuzu Kolay Yönetin

Hukuk Otomasyonu; Smart Law Dava Takip ve Hukuk Bürosu Yönetim Sistemi davalarınızdaki müvekkilleriniz, dava duruşma bilgileri, keşif bilgileri, davanın sonucu, dava kapağı, davada görevli çalışanlarınız, davada kullanılan evraklar, vekaletler ve diğer ekleri ekleyerek dava ile ilgili detaylı bilgilere tek bir tık ile ulaşabilmenize olanak tanır.

Hızlı bir şekilde dava oluşturabilir, oluşturduğunuz davaya var olan müvekkillerinizden ekleyebilir ya da yeni müvekkil oluşturarak davanıza ekleyebilirsiniz. Davada gerçekleşen itiraz veya yürütmeyi durdurma gibi kararlar sonrasında bu kararların girişini yapabilir gerekli itiraz süresi belirleyebilirsiniz.

Hukuk Otomasyonuyla Ofisiniz Her Yerde

Smart Law Hukuk Otomasyon sistemine dünyanın her yerinden herhangi bir cihazdan girebilirsiniz. Böylece hukuk büronuzu gittiğiniz her yerde yanınızda götürmüş gibi özgür olursunuz.

İsterseniz cep telefonunuzdan isterseniz tabletinizden ya da laptopunuzdan Smart Law Hukuk Otomasyon sistemine girebilir ofisinizi kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz.

Dünyanın neresinde olursanız olun; bulut sistemiyle çalışan Smart Law’da dava dosyalarınız, müvekkilleriniz, evraklarınız ve tüm ofisiniz parmaklarınızın ucuna geliyor.

Gelişmiş doküman yönetimi sayesinde hangi evrak neredeydi, hangi dosya hangi dosyanın içindeydi gibi vakit kaybına yol açan teferruatlara son!

Bulut sistemi sayesinde İnternet üzerinde depolanan ve tarayıcı vasıtasıyla sisteme yüklediğiniz evraklarınıza dünyanın neresinde olursanız olun erişebilirsiniz.

Mahkemelere artık dosyalarla değil, akıllı telefonlarınız ve de tabletlerinizle giderek kalabalık ve karmaşıklığa son verin.

Smart Law Özellikleri

Smart Law Hukuk Büro Otomasyonu İle Her Şey Elinizin Altında

Smart Law Hukuk Büro Otomasyonu gelişmiş doküman yönetimi sayesinde hangi evrak neredeydi, hangi dosya hangi dosyanın içindeydi gibi vakit kaybına yol açan teferruatlara son! Bulut sistemi sayesinde İnternet üzerinde depolanan ve tarayıcı vasıtasıyla sisteme yüklediğiniz evraklarınıza dünyanın neresinde olursanız olun erişebilirsiniz. Mahkemelere artık dosyalarla değil, akıllı telefonlarınız ve de tabletlerinizle giderek kalabalık ve karmaşıklığa son verin.

Dava dosya isimlendirme algoritması ile hangi dosya hangi raftaydı, müvekkilimin şu dosyası neredeydi gibi sorunlara kesin ve en hızlı çözüm olarak Smart Law sizler için evrak yönetim sistemini sunuyor.

Ürettiğimiz Her Çözüm Siz, Ekibiniz, Çalışma Hayatınız ve de Mesleğiniz İçin Kolay, İdeal ve Pratik Uygulamalar İçerir. Smart Law Hukuk Otomasyonuyla Hep Bir Adım Önde Olun.

Adres

Büyükşehir Mh. Cumhuriyet Cad. No : 1 Ekinoks Residence E2 Blok
Kat : 2 Daire : 8 Beylikdüzü / İSTANBUL

Bize Ulaşın

Tel : 0 (212) 853 0 232
Mail : İnfo@smartlaw.com.tr